call for USM blogger

Friday, June 24, 2011 | |

kawan kawan kawan kawan kawan semua
nak tak kita guna badge ni pulak,
thheeeheee =D



jom konsi link sini, jom jom jom







ps:jangan lupa panggil USM bloggerz yang lain ^____^

33 0 org berkata kata:

iPai said...

hee .. ni mesti wani buat ni ..

me suya said...

rajinnyer wani :)

Ira Bulat said...

rajinnye kak wani ni..hehe

AkuTaip said...

wah terre lah.mcm mana buat yang link tu? kagum2..o.o

Wani said...

@ipai-hehe..mesti la..


@suya- saja ja ni..hehe


@ira-takda la rajin sangat, huhu


@AT-link yg mana? button tu ka link yg kotak tu?

AkuTaip said...

yang kat post di atas

Wani said...

@AT- ooo...p ke http://www.blenza.com/

dia ada sediakan widget tu, boleh bubuh dlm post atau bubuh di bahagian widget kat blog =)

AkuTaip said...

ohh.tq~!

syaran suri said...

macam macam ada , baru sehari aktif berblog ;p

Wani said...

@AT- wlcm ^^


@syaran- haha..mcm astro dah..mcm2 ada..active la slalu pasni =)

iPai said...

uhuuhu .. wani ni macam2 ada ..

si leija said...

wah x sangka ada gak benda cm ni~~
i'm new here~~

Wani said...

@leija: slamat datang!hehe..harus lah ada.. ^_^

Myra Arshad (: said...

waa. best ni. nanti kita letak link usm bloggers. i like :)

spuTnik said...

like2...

fatheyn said...

wahhh me'recruit'!...like2! :)

Admin said...

visitng :)

lilypelangi said...

saya bakal jadi pelajar usm . ley join blogger usm tak ?? hee :D

Wani said...

@lilypelangi
wah yeke?
student baru lah ni, kos ape?

KM7 said...

saya dulu USM penang

kak lang said...

join sini...

zackj said...

sekuntum mawar merah, ku hadiah kan untuk mu

ogies said...

=)

DZ LADYZ WARDROBE said...

sampai sini la plak

jue said...

hehe..xla..:)

SUMI ^_________^ said...

lepak sini ^______^

Princess Nusy said...

cmne nak dptkanhtml usm blogger tu?huhu..kat mister linky tu nk tekan ape ek? (bnyk tnye plak)..hehe..^^

Wani said...

@Princess Nusy
utk dptkn badge usm bloggers tu boleh right click pada badge dan open new tab, then boleh copy link dia.

kat mister linky tu boleh masukkan link blog nusy dan disitu ada link2 ke blog usm blogger yang lain =)

Princess Nusy said...

xboleh..huhu..xreti guna mister linky tu..=(
kat mana nk masukkan link nusy kat situ lpas sign up?
stiap org html lain2 ke?xleh copy paste yg kak wani punye html ek?

CALL ME NEPH said...

miows

hamdanchipstershaqirin said...

hai!!!!!

Kayda kaydie said...

saya baru kat sini...

Irsalina Isa said...

Assalamualaikum.
Saya pelajar tahun 2 sidang 13/14
Selamat berkenalan.

ALL RIGHTS RESERVED. COPYRIGHT © 2009-2016 BY NURHAZWANI PHOTOGRAPHY. Powered by Blogger.

Popular Posts

Followers