Wordless Wednesday #2

Wednesday, June 29, 2011 | |



19 0 org berkata kata:

Yami said...

Nice shot of your friends. :)

http://www.mystationarylife.com/a-sight-for-sore-eyes/

sniffa93_aznil4eva said...

sahabat:)

harini ramai post gambar bersama kawan2..

d2z said...

adoi..terkejut tiba2 bunyi radio~
-____-"

lilypelangi said...

kawan kawan kawan :)

Wani said...

Yami - thanks =)

sniffa93_aznil4eva & lilypelangi - =)

d2z - haha...kesiann..kn da bg tau kt fb ada radio sini.. =)

Hans said...

nih time red carpet dinner ke?
:-)

Wordless Wednesday #4

Wani said...

hans - nih time LI exhibition... *ada tulis kt gamba tu

khairul akmal azman said...

mcm2 gaya ada!..
ada style posing la kowang ni!

ABU said...

nice pic

iPai said...

wah2 ... teringat aku .. adeh2 ...

Hans said...

owh
LI Exhibition macam ni ekk
den tak tahu
heheheh

Kisah Joyah Dan Bedah

iPai said...

Hans ~ bagi peljar tahun 3, akan pergi praktikal .. jadi lepas balik praktikal, kena bentang kat pameran ni ..

Wani said...

@khairul - diorang ni bab posing mmg numbo satu! hahha =D


@ABU- thanks =)


@hans- a ahh, betul mcm ipai cakap tu, masa 3rd yer, kitorang p LI, then balik dr LI, ada exhibition, semua kena bentang apa yg diorang blaja time LI, so ni gambaq lepas tamat exhibition, muka semua tengah bersuka ria lah ni, hahaha

Hans said...

owh
patutlah semua happy gila2
nampak dkt gambar tu
hohohohoho
kira merdeka la nih
hehehehe

Himpunan Kata - Kata Hikmah Hans Hanis

apik pehe said...

ehhe.baru lepas abes exam ek?

Fyqa said...

:)

Wani said...

@Hans
merdeka fasa pertama *sebelum merdeka exam* hahaha

Wani said...

@apik pehe
takdelah, lepas habis exhibition =)

Wani said...

@Fyqa
^___^

ALL RIGHTS RESERVED. COPYRIGHT © 2009-2016 BY NURHAZWANI PHOTOGRAPHY. Powered by Blogger.

Popular Posts

Followers