321 what!?? cinta?

Saturday, July 2, 2011 | |

sapa dah tengok crita 321 cinta nih, sila tekan hurup Y kat keyboard anda,
terima kasih
-_____-


kami nk cerita beberapa part yang kami tak berpuas hati ttg cerita ni,

1. perlukah sangat ada efek angin kat rambut bila nmpak hero atau heroin cerita nih? nyampah tengok, kalau time tu tengah ada kat padang keh, pantai keh, logik la angin2 ni, TETAPI time tu tengah ada kt dlm bangunan, tak nmpak pon kipas, mana mai ntah angin tuh, haish..

2. pompuan tu tomboi la kunon, kasaq tak hingat dah, tp baru nmpak laki jalan turun tangga ada efek angin terus tergoda, tak mencabar minda langsong la...huh

3. alasan dia nk cari boyfren adalah sbb artikel lam majalah tu jeh? lagi la tak mencabar minda, 1+1 pon lebih mencabar rasanya (-_______-)"

4. takdak adap langsung! kenapa?? sbb cerita pelakon MELAYU, tapi ada cium cium,*dia tak cium betul2 pon* ada..ermm ermm..ROMEN ROMEN *malu nk taip!!* pegang pegang, peluk lah bagai, cuba pikir balik, background cerita nih adalah berkisarkan kehidupan pelajar di IPTA, macam tu ka kehidupan pelajar sekarang?? SOSIAL sangat aih!
cuba bayangkan mak bapak yg tengok cerita nih, tak ka susah hati ja depa kt rumah, dok pikiaq 'anak aku ni mcm ni ka kat uni tuh?' naya ja wei naya... *geleng pala*

5. pompuan tu sangat TAK MALU la wei! buat  banner lah, menyanyi ntah papa kat depan org ramai, menari dengan penyakaq *cakar sampah* time tu dia tak malu plak kn semua dok tengok, tak jatuhkan maruah dia la pulak kan...time kena cerok *simbah la* ayaq sebaldi time dia menyanyi tak hengat dunia tu tau plak dia malu, mcm takleh pikiaq plak sat, haish..

dah sikit sikit
*rasa mcm emo plak*

tak aih...tak emo pon... ni saja nk bg tau ja...nnt pengarah laen boleh buat lagi baik..*adaka pengarah nk baca???* bukan keja nk tunjuk benda2 yang SOOOOO SIAL kat khalayak umum ja..nnt budak budak terpengaruh, pastu jenoh ramai ramai dok perah otak buat pehimpunan sini sana sbb dok pikiaq pasaipa budak budak zaman la ni dok sosial sangat plak, padahai jawapan depan mata tiap2 ari dok tengok..oke?



rasa bersalah plak buat cenggini, tp ini apa yg kami rasa lepas tengok cerita tu =/

5 0 org berkata kata:

d2z said...

X tgk lg..transformers pon x tgk lg..huhu

Wani said...

@d2z
iye? kami dah tengok transformers...sampai terlena, rasa mcm kurang best dr sebelum ni *saja nk bg tau =P

iPai said...

cite ape laa ni kan .. nasib aku tak tengok .. uhuhuh


wah .. wani dah pergi tengok trans3 kot .. waaaaa

Wani said...

@iPai
cita mengarut...

ipai, kami tengok transformers tu kt bilik jeh la..sian tak kat kami? haha

yui92 said...

huhu.... we all know message yg cuba disampaikan..tp tulah kan rsanya cara cerita tu disampaikan melebih2 sangatlah..haha sampai rasa cam tak logik kan?

ALL RIGHTS RESERVED. COPYRIGHT © 2009-2016 BY NURHAZWANI PHOTOGRAPHY. Powered by Blogger.

Popular Posts

Followers

Blog Archive