Bon Odori 2011

Saturday, July 16, 2011 | |


kawan kawan! harini (16 julai 2011) ada Bon Odori festival di penang (padang kota lama)
jom jom jom ramai2 p tengok,
program start 6 ptg
pukul 10mlm ada fireworks!
^___^

5 0 org berkata kata:

Cik Pelangi said...

penah pegi!! 2 tahun lepas kot..ke 3 tahun lepas...x ingat!
tapi yg pasti! mase g bon odori, kami nye kawan, park kete sepah2, sbb da lmbt nk tgk munge api, n lastly, dapat surat chenta dari pakcik polis. hehe.

Wani said...

@Cik Pelangi
hahah!
kami baru 1st time p ni, ni pon baru balik, best woo..rasa mcm nk menari sekali je tengok, hahaha...
td p awai, so ada lg tempat paking, hehe..

Mr Lonely said...

nice Bon Odori events ~ walking here with a smile.. have a nice day ~ =D

Regards,
http://www.lonelyreload.com (A Growing Teenager Diary) ..

iPai said...

waa .. tak pernah pergi .. cik pelangi tak pernah nak ajak pon =(

Wani said...

@Mr Lonely
thanks ^_^


@iPai
ala yeke...tape nex yer meh penang na, kita jaln2 bon odori, haha

ALL RIGHTS RESERVED. COPYRIGHT © 2009-2016 BY NURHAZWANI PHOTOGRAPHY. Powered by Blogger.

Popular Posts

Followers

Blog Archive