Bon Odori Penang 2011 | Part 1

Sunday, July 17, 2011 | |

Bon odori?

Ni gambaq gambaq yang kami sempat snap masa bon odori penang 2011 





















baru part 1 je nih, nnt kami update lg gambaq2 seterusnya
daaa~

13 0 org berkata kata:

iPai said...

uwah ... best ye ..!!!

Wani said...

@iPai
best woo...lagi best kalau dpt beli kimono pastu pakai skali, rugi x bawak duit banyak =(

Lindy said...

Nice!! So jealous. :P

Khairil said...

depa tu semua orang jepun ke?..

hatikubaik-mohdhazlan Dreadlock said...

meriah erk ...

Wani said...

@Lindy
next time boleh pergi lagi =)

@Khairil
yang atas pentas ramai2 tu org jepun, yang budak2 pesembahan tu student malaysia

Wani said...

@hatikubaik-mohdhazlan Dreadlock
mmg sangat meriah! ramai giler lah org..

CMRatu Fotografi said...

hehe.. saya sampai tgk bunga api dlm keta ja.. jln jem teruk.. :) balik dr padang kota kul 12 mlm.. gambar ada 2 keping je..

Wani said...

@CMRatu Fotografi
yaka?
kami pukui 4 dah betolak, punya takut jalan jem, haha..
ada banyak gmbaq bunga api, tunggu part bunga api nnt kami post, hehehe

キッキマヨ said...

Your pictures are very beautifully taken~ ^^

thomas said...

meriah juga perayaan ini di Penang.

cik bulan said...

haha..abaikan komen saya yg kat part2 tu..hehe..baru nk bca part 1..*malu*

Wani said...

@キッキマヨ
thank yu ^_^

@thomas
ya, agak meriah =)

@cik bulan
hahaha..takpe, seb bek dan baca, haha

ALL RIGHTS RESERVED. COPYRIGHT © 2009-2016 BY NURHAZWANI PHOTOGRAPHY. Powered by Blogger.

Popular Posts

Followers

Blog Archive