eh eh BE lah!

Sunday, July 3, 2011 | |

sedang diri ini asyik mengubah ubah, mengedit edit dan mendelete delete apa yang patut dalam 'rumah' baru yang baru siap direnovate, maka tangan ini terkelik dan terbukak lah nuffnang, alasan awalnya sebab nk amik iklan, pastu saja nk tengok earning,
TIBA TIBA!!
jeng jeng jeng!!


dapat BE lah!! haaahh haahhh haahh!! *gelak besaq gila*
macam tak pecaya woo..
last dapat BE nih awal april dulu, tak caya buleh tengok situ, 
lama gilak tak dapat, 
baru ja lepas komen kat blog cik salwa sebab BE nih,
nk tau ttg apa? sila ke belog cik salwa n baca seniri, hahaha..
konon2 komen marah la kt nuffnang sebab dah lama berpisah dengan kami, huhu...
makasih encik nuff..ingat jugak encik nuff kat kami ni kan.. =D

thanks encik ipai sebab ada jugak bg tips untuk nuffnang 
*malangnya ipai seniri lum dpt BE lg*
berusaha lebih gigih ya ipai

kalau ada sesapa nk tau tips2 BE nih, sila la tanya ipai, semenjak dia menaiktaraf kan diri dia menjadi blogger tegar nih banyak sungguh tips dia, dan dia pon baik, tanya ja pape pon, mesti dia respond punya..hehe =)

akhir kata,
kami dah dapat
anda bila lagi?
^___^

14 0 org berkata kata:

iPai said...

wah gila ah .. banyak ye .. T_T

CMRatu Fotografi said...

wah.. tahniah.. lepas ni kongsi tips plak dgn kami yang baru ni..

me suya said...

puji nampaknnya.heheheh Ipai jgn kembang.. kalau dah kembang sila g jogging

d2z said...

ada 3 BE skrg :p

nak komen pasal layout..
cantik, kemas..suka2..cuma still x suka autoplay radio tu..hahahaha
pastu dgn font header tu..yg lain terbaik lah.. :D

Wani said...

@iPaisatu jeh la ipai..huhu

Wani said...

@CMRatu Fotografiboleh2, nnt kami syer2 pulak, hehe

Wani said...

@me suyapuji la dah dia tlg..lama tak dapat nih..hahaha

Wani said...

@d2zWOW hebat!

hehe..makasih2 ^_^
radio tu nnt kami trai pebaik skit,
yg font header tu kenapa eh? kecik ka? keh sebab dia kelip2? haha

iPai said...

wah d2z pon ade 3 BE ? n wani ada 1 .. kenapa aku tak pernah dapat =(

iPai said...

T_T

Acik said...

uwaaaa ... kite lom pernah dapat lagi! huks!

nuyu said...

hai... thanks follow tau. jari itu akan selamat buat masa skrang... btw, cemane leh dpt campaign dr nuffnang ek? diorang tu kedekut btl nk bg campaign kt nurul.

Wani said...

@iPai
ipai da dpt ke belum skang?

@Acik
jgn riso..nnt dapat la tu..hehe

@nuyu
nuyu kena selalu update kt blogger bio kt nuff tu, pastu bg ramai2 org masuk bloh nuyu, nnt diorang bg lah, hehe.. =)

Bro ahmad said...

wahhhh tahniah kak...best dapat be..boleh belanja minum nie...d

ALL RIGHTS RESERVED. COPYRIGHT © 2009-2016 BY NURHAZWANI PHOTOGRAPHY. Powered by Blogger.

Popular Posts

Followers

Blog Archive