Fireworks | Bunga api | Bon Odori Penang 2011 | Part 3

Tuesday, July 19, 2011 | |



kalini part fireworks pulak =)

AMARAN 
gambaq ni tak cantik, kami bagi tau siap siap sebab kami seniri kurang berpuas hati dengn gambaq2 ni. 

KENAPA?
sebab position kami ambik gambaq ni tak strategik!

TAK STRATEGIK?
sebab ada lampu jalan kt situ, lampu tu mengganggu gambaq2 kami, sedih...sapa nk buat event ada fireworks sila bg tau kami, nk tangkap gambaq laen =(

















































habis dah fireworks...
dengan ini, tamatlah sesi Bon Odori Penang 2011 dari kami..
tunggu event tahun depan pulak ye


ps: rasa mcm nk pakai kimono taun depan! heee =D

10 0 org berkata kata:

ogies said...

wOOOOOOOooooooooow

iPai said...

waaaa .. lawanya wani amik .. uhuh

iPai said...

wani, wani pakai stand atau tak ?

Wani said...

@ogies
weeeeeeee =)

@iPai
hehe, makasih ipai! =)
kami x pakai stand..stand takde..tak beli pon lg..kalau ada stand mesti lg sharp kan

eQuRlz said...

hakhak.. nampak mcm lampu jalan tu lg menyerlah dr firework tu plakkan.. :)

I am a boy said...

nice event and of course, nice capture from you! feel free to visit mine too: http://soonph87.blogspot.com/2011/07/penang-bon-odori-2011.html

iPai said...

wah napa tak pakai stand pon gambar still cantik .. tak aci ye ..

Terbelog said...

cantiknyer bunga api

DZ LADYZ WARDROBE said...

singgah tgok bunga api..

KimiCnoL said...

nice..dah lame xtengok bunga api ;D

entry spontan??

ALL RIGHTS RESERVED. COPYRIGHT © 2009-2016 BY NURHAZWANI PHOTOGRAPHY. Powered by Blogger.

Popular Posts

Followers

Blog Archive