Hadiah Istimewa

Sunday, July 24, 2011 | |

Hadiah istimewa untuk orang gila gambar yang mencari gambar sunset adalah apabila dia dapat melihat matahari bulat sebijik dah dihiasi langit yang menguning tanpa awan melindunginya. tapi hadiah tu akan jadi sesuatu yang amat menyakitkan hati apabila dia tengah tersangkut dalam kesesakan jalan raya time tu *dem! -___-''   dia sangat sangat berharap bahawa dia sedang berada di tepi pantai atau di satu kawasan yang amat lapang untuk dia menangkap gambar itu =(  tapi Alhamdulillah sebab still dapat tengok matahari ^___^





sunset collection here

6 0 org berkata kata:

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

istimewa oh istimewa

suka lah tengok sunset tu

:)

tzmlt converse said...

ni pagi ke dah senja....hihihi comel2

iPai said...

lawa ni .. huhuh

colostethus studio said...

lawa nih.. apa2 pun usaha tangga kejayaan.. kat ceruk mana pun janji dapat gmbar menarik... :) keep it up

Wani said...

@::ini belog saya . cinta hati saya::
hehe..wani pon suka tengo sunset =)

@tzmlt converse
ini sunset, time nk malam, kalau time nk pg tu namanya sunrise =)

@iPai
makaseh2 =D

@colostethus studio
makaseh2, akan diusahakan! yeah! haha.. =D

Honey IsyQi said...

eh2..macam kenal...hahahaha...=p

ALL RIGHTS RESERVED. COPYRIGHT © 2009-2016 BY NURHAZWANI PHOTOGRAPHY. Powered by Blogger.

Popular Posts

Followers

Blog Archive