Jadual waktu imsak dan berbuka puasa from bom321

Sunday, July 31, 2011 | |

esok semua orang akan mula berpuasa,
maka kami nk ucapkan selamat berpuasa kepada semua umat islam 

ini ada jadual imsak dan berbuka, amik dari BOM321
jadual ni sebagai peringatan pada kami dan org2 di penang ja, heee =)

kalau nk untuk negeri negeri laen, sila pergi ke laman web bom tu, dia ada sediakan disana

ps: semalam ramai yg wish selamat berpuasa, mati2 ingatkan dah puasa harini, rupa2nya anak bulan pon belum tengok, -____-''

6 0 org berkata kata:

Acik said...

selamat berpuasa ... :)

Wani said...

@Acik
thanks acik, selamat berpuasa juga =)

iPai said...

ala, orang2 kat tempat lain takde ke ?

selamat berpuasa wani !!

Wani said...

@iPai
waktu laen bole tengok kat blog bom321 tu, hehe..

slamat berpuasa ipai ^_^

apik pehe said...

mek..selamat berpuasa tau.biar penuh bulan ni

salwaismail said...

selamat berpuasa! :D

ALL RIGHTS RESERVED. COPYRIGHT © 2009-2016 BY NURHAZWANI PHOTOGRAPHY. Powered by Blogger.

Popular Posts

Followers

Blog Archive