Kids photoshoot

Monday, July 11, 2011 | |

kami ada kawan, 
kawan kami ada anak,
ini anak sulung dia,
anak ke-3 dia ada sini






batrisha ni sangat suka berposing depan kamira, kami x suruh pon, dia yg posing seniri, hahah =D

23 0 org berkata kata:

iPai said...

mak ai .. dah besarnya .. comel plak tuh ...

wani ada kawan,
kawan wani ada anak,
bila wani plak ?

Wani said...

@iPai
baru 3 tahun ni ipai..

kami ada kawan,
kawan kami bila nk betunang?
hahah.. =D

iPai said...

wani gambar ni wani setting large atau x-large ?

Wani said...

@iPai
hat ni extra large

iPai said...

owh .. macam mana wani buat supaya ia tak terlebih ek ? kita wat sampai terkeluar laa

Wani said...

@iPai
owh..saiz column kecik tu..template sebelum ni kami x buleh guna gmbaq XL ni, x muat..template baru ni baru boleh guna..

kalau nk jugak, tuka template yg column dia besaq sket, hehe

iPai said...

erm .. tp column kita lebih kurang sama laa wani ..

Wani said...

@iPai
a ahh la..kami baru tengok balik, template pon lebih kurang sama ja, erm...maybe ada command yg kena edit sikit kot kt html tu..nak? tp apa keyword dia?

iPai said...

ok dah boleh dah ... skrang ni kita pakai template yg google punya je .. tarik column width kepada max ..

Wani said...

@iPai
ooo... edit kt column width..okay2, pasni kalau nk edit2 pon dah tau =)

me suya said...

waaa nt photoshoot geng blogger aaaa..gath lagi~

Hans said...

wah
tak suruh tapi posing sendiri
memang suka camera budak nih
comel2
:-)

Apabila Aku Meminati Drama Dan Filem Dari Korea Dan Jepun

iPai said...

wani !!!!

Wani said...

@me suya
jum suya jum, gath kt penang meh, haha..

@Hans
haa...tau takpe, mmg dia giler kamira, hahaha..


@iPai
ya ipai!!

laskar pelangi said...

comel;)

Kendra Bing said...

Discover blogs, pics and videos you otherwise wouldn't have at http://kendrabing.com. Or submit your blog postings to be part of the big collection.

lynda salim said...

:)

Wani said...

@laskar pelangi
dia mmg comel ^^

Wani said...

@lynda salim
=)

op anaz said...

posing macam ne pun comel..hehe

Wani said...

@op anaz
dah comel mcm mana pon jd comel =)

eikieyn said...

comel jer batrisha..da la mate besar..cute!

ken said...

cute last pic :)

ALL RIGHTS RESERVED. COPYRIGHT © 2009-2016 BY NURHAZWANI PHOTOGRAPHY. Powered by Blogger.

Popular Posts

Followers

Blog Archive