Nak Popular tak?

Thursday, July 21, 2011 | |

okeh, ini bukan popular yang kedai buku terkemuka tu, ini popular yang mcm yuna tu (kenapa yuna) sebab cara mempopularkan diri ini lebih kurang mcm yuna popular, hihi..

sapa sapa yang suka menyanyi dan buat vidiyo pastu upload kat u tube tu, boleh la cuba cara ni pulak!


ni eklan dia


pastu cara nk join dia senang sangat:


korang hanya perlu anta dan ini form mcm kt bawah ni ja:


oke, nk join?

boleh join sini oke
^_^

8 0 org berkata kata:

iPai said...

malu laa .. wani laa join !!

Wani said...

@iPai
hahah! ngengada la ipai ni, kan ipai nyanyi sedap, ingat tak nyanyi dlm keta nk p cameron? hahhha...patut rakam tu baru best!

ainaa said...

takpela. lenkali lah baru nk popular ;p

zairull nizam said...

ada tak cara kalau taknak popular?haha

iPai said...

a ah laa .. patut rakam kan .. dah laa sangat jujur kita hepi time tuh .. uhuhu


wani dah jawab .. terima kasih .. takde hadiah, tp nanti akan di beritahu sapa jawab dengan betul .. heheh

Wani said...

@iPai
alaaa...takda hadiah ka..baru ingat nk hepi dpt hadiah, haha

iPai said...

wani .. tak betul wani .. kurang tepat sikit je .. hehe

Wani said...

@iPai
alaa...sikit ja tak betul..hadiah saguhati takdak ka? haha

ALL RIGHTS RESERVED. COPYRIGHT © 2009-2016 BY NURHAZWANI PHOTOGRAPHY. Powered by Blogger.

Popular Posts

Followers

Blog Archive