Diari Ramadhan | Day 8

Monday, August 8, 2011 | |

8 ramadhan 1432 Hijrah

Harini berbual bual dengan abah di talifon, lama sudah tidak berbual dengan abah, semenjak mula puasa rasanya, alasan anak anak masa kini:
sibuk
banyak kerja
tak sempat


tak kan lah sekeping sms pon tak boleh? dengan kawan kawan boleh pulak bersms panjang berjela, zaman sekarang semua nak ada fesbuk, kelab itu fesbuk, kelab ini fesbuk, berita fesbuk, radio fesbuk, parti itu fesbuk, parti ini fesbuk, so apasalahnya guna fesbuk tu tanya kabar family?

ingat lah, siapapun kamu, tinggi manapun pelajaran kamu, dan tinggi manapun pangkat kamu, keluarga adalah yang paling penting,
(kamu mati nnt keluarg yg nak uruskan tau!)



sesi bersembang dengan abah akan disambung kemudian

ps: ini bukan membebel, tak elok membebel dibulan puasa, ini nasihat =)

2 0 org berkata kata:

alepridz said...

betul betul segala bagai facebook....

dulu semua pakai surat... pastu surat dah semakin pupus... then pakai telefon TELEKOM (yang pasang kat rumah tu)... pastu semakin pupus jugak... ni kang lama-lama hanset pun buleh pupus.... disebabkan FACEBOOK...

singgah blog alep yer...


HARAPKAN MUKA JE LAWA.. TAPI PERANGAI MACAM _______ (Jangan Klik Jika Anda Kuat Sentap)

iPai said...

kita hari2 borak dengan mak kita .. heheh

ALL RIGHTS RESERVED. COPYRIGHT © 2009-2016 BY NURHAZWANI PHOTOGRAPHY. Powered by Blogger.

Popular Posts

Followers

Blog Archive