Buffered Earning!?

Tuesday, September 20, 2011 | |

ya betul! kami dapat BE!

kami pon peliks bin ajaib, cana la boleh dapat ni?

antara sebab sebab kepelikan: 
1. kami dah dekat 3 minggu tak update blog langsong!
2. sebab tak update, visitor blog kami seratus lebey je seminggu
3. kami tak blogwalking
4. kami takde komen memana
5. kami tak bukak ping blog mana2 pon dalam masa 3 minggu itu
6. kami mmg ignore terus blog kami (konon buzy)
7. kami bukak blog kami sebab nk dengaq radio online ja

tetiba ptg ni teringat nk bukak nuffnang,
tengok tengok! jeng jeng jeng.....




sila tengok betul2 okeyh,
itu namanya BE yang tengah running *sedih tak last BE bulan julai nuh* hahah

kami pon kompius, takda lah plak kami amalkan segala amalan yang diura urakan bila buat tu dapat BE lah bagai, tapi dapat jugak,
HAHAHAHAHAHA *gelak bangga jap*

oke2, dah sikit2,

motif?

saja nk bg tau yg itu semua nasib je... =)



akhir kata, maybe sehari dua ni buzy lagi, lepas tu baru kami tak buzy sangat dah, nnt kami udate kay, ada baaaaaaanyyyyyaaakkkkk sangat gambaq, heeee =D

2 0 org berkata kata:

iPai said...

tu rezeki namanya .. hehehe ..

yui92 said...

moral : updatelah blog selalu =p=p=p

ALL RIGHTS RESERVED. COPYRIGHT © 2009-2016 BY NURHAZWANI PHOTOGRAPHY. Powered by Blogger.

Popular Posts

Followers