Gambar Konvokasyen

Friday, September 30, 2011 | |

Demam konvo belum berakhir, 
kami tau banyak dah post kami tentang konvo ni,
maka kami janji ini adalah yang last, 
*padahal dlm hati ada banyak lg nk post* hahhaha...



ini gambar2 di hari kejadian
24 sept 2011

adik, mama, kami n abah
*tak cukup lg sorang ni, abang




oke awan tu tipu je -_____-''











kredit to my brother and my mama yang telah menangkap gambar2 ni =)


next, gambar2 yang ditangkap rabu lepas oleh photographer naim jain bersama kawan2 satu skul, baik sungguh phographer tu, hehe =D








oke, stakat itu saja...

jika berminat nk baca ttg open house raya rumah kami yang kami pernah ceritakan di sini,
boleh la baca di blog house mate kami! ^__^


ps: BE masuk lagi la! HAHAHAHHAHAHHA  *gelak syok!

5 0 org berkata kata:

yui92 said...

wani ke yg konvo tu? laaaa tengok header ingtakan kecik lagi..haha dah konvo rupanya =p

Wani said...

@yui92
hahhaha...lawak la yui92 ni, wani la yang konvo..header tu mcm budak2 kecik ka? hahahha...

me suya said...

tiba2 ade gmbar nana. hehehe mentang pakwe yg snapkan gambar :)

Wani said...

@me suya
hahaha....nana mana suya? hehe...silap komen eh...kami mana ada pakwe, sob sob =(

yui92 said...

yaaa...haha masa tgk header ingatkan baru2 masuk u ke apa...=p=p=p

ALL RIGHTS RESERVED. COPYRIGHT © 2009-2016 BY NURHAZWANI PHOTOGRAPHY. Powered by Blogger.

Popular Posts

Followers