PETKNODE? KEJAM NYA!!

Monday, September 5, 2011 | |

kami terbaca satu entry dr blog serius, entry tentang PETKNODE, dari apa yang diceritakan dan diperlihatkan disitu, SERIUS KEJAM! ada jugak orang2 yang mcm ni, dan dari apa yang kami baca di laman facebook kucing terbiar, owner petknode tu tak dikenakan tindakan pon, betul ka??

owner kucing tu sanggup bayar untuk memastikan kucing dia dijaga sepanjang peninggalan dia, tengok2 macam tu jadi, siap ada yang mati lagi, sure sedih yang amat tuan kucing tu, kucing mati depan mata sbb sakit pon sedih tak hengat, ni pulak mati sbb terseksa, lagi la tak boleh tahan, kesian kesian kesian *geleng pala..


teringat pulak kucing2 kami...














dalam banyak2 gambaq kucin ni, hanya 4 ekoq ja yang tinggai skang, yang laen semua dah mati... =(




ps: dalam 4 ekoq yang tinggal skang, 3 ekoq tengah mengandong! jenoh la dapat baby baru pasni..haha!

7 0 org berkata kata:

me suya said...

taw xpe.. Suya ada baca pagi td dekat blog peej borhan.. melampau depa nI~

yui92 said...

dalam dunia ni... kalau ada org layan binatang baik2.. ada la jugak yg layan binatang teruk2...

semoga kita tergolong dalam golongan yg baik2 tu =p=p

Wani said...

@me suya
tu la..kesian..

Wani said...

@yui92
ya..manusia ada baik ada buruk..tp agak2 la kucin comel tu depa dera, ish3... keras sungguh hati depa =|

asraf osman said...

byknye kucing!;)

iPai said...

teringat wani dengan kucing wani yang mati berturut2 kan ? dasat laa kes peknode ni ..

aleen aiden said...

woahhh banyaknye kucing kamu..huhuh

ALL RIGHTS RESERVED. COPYRIGHT © 2009-2016 BY NURHAZWANI PHOTOGRAPHY. Powered by Blogger.

Popular Posts

Followers