karenah | spaghetti

Saturday, October 22, 2011 | |

kerenah ka karenah eh? lantak lah! haha
best sangat2 sebab boleh main dengan baby kucin! heeee =D

tadi pagi2 lagi depa dah keluaq main kat luaq, lepas main semua penat tak hingat, pastu anak2 intan semua masuk tido dalam tempat tidoq depa, anak tam terus tidoq kt luaq, tak larat jalan masuk rumah dah, hahahha


 ni anak intan, nk tidoq ja pandai masuk tempat tidoq depa seniri


 ni anak tam, suka hati tidoq merata2 ikot dan ja


 tengok tu, penat tak hingat lah tu


tadi adik kami masak spigeti utk makan malam, adik kami ni dia amik kursus masakan time belajaq dulu, so dia masak mmg massyyukk laaa~~~

time makan, hamster(nama kucen oke) pon sebok2 jugak nk makan

 ini la hamster yang sibok dok mintak nak rasa sikit, haha

ini spigeti adik kami masak, sedap woooo~


adik kami makan habis tak layan dia pon, terus majuk mcm ni: 

comel je rasa dia majuk mcm ni, hahahah

best sangat balik rumah boleh tengok kerenah depa, kucing ni time dia nk besaq mcm ni la best main, sebab time ni la depa baru nk explore macam macam, macam budak kecik ja rasa, geram dan comel!

oke dah sikit2 ^_^


n ini la adik kami =)


9 0 org berkata kata:

me suya said...

perghhh rajin gile adik wani.. ~

Kuceng GediX said...

comelnya!!!!!!
geram lah!!!!!
comel sangat!!!!

eQuRlz said...

geramnye!!! comel....

Ungu Violet said...

hamster tapi kucin...haha..:P

Fabulous Me said...

Ya ampun!Ya ampun!Ya ampun!Ya ampun!Ya ampun!Ya ampun!
Tlg! Tlg! Tlg! Tlg! Tlg! Tlg! Tlg! Tlg! Tlg! Tlg! Tlg!
Comeynyee!!!!!!!!!!!!!!!! Neow2 tuh.. Haduh pengsan! Dompot2 kaki!

Fabulous Me said...

Pengsan..Siap tgk byk2 kali! Hahhahhaa perfecto. Muke bulat2 neow Wani!

MaiRa QuEeN said...

comel kucing tu....

Wani said...

@Fabulous Me
hahaha...jgn pengsan lagi! nnt wani buh lagi gmbaq depa yg bulat2 tu, bg pengsan betul2,hhaha

hanis rahman said...

comel :)

ALL RIGHTS RESERVED. COPYRIGHT © 2009-2016 BY NURHAZWANI PHOTOGRAPHY. Powered by Blogger.

Popular Posts

Followers