kesiannya perangai kau mcm tu

Sunday, October 9, 2011 | |


serius kesian,
sedih sgt ada org yang perangai mcm tu didunia ni,
sbelum ni kami tak ambil kisah sangat dengan perangai buruk dia, sebab dia tak kacau hidop kami, tapi sekarang, dia dah memalukan kami dan keluarga di depan orang lain dengan perangai BURUK dia tuh!

Mngaku org islam, tp tak jaga langsong adab berjiran,
hey! hang tau tak adab berjiran nih??
*oke sorry, terover pulaks kan....dia lebih TUA dari kami, takkan nk panggel hey hey je...

pastu nk panggel apa? MAKCIK?
perangai x matured langsong!
cucu berderet, perangai kalah budak kecik
*oke kami buat dosa kat sini -______-''

makcik ooiii....
tolong la ubah perangai tu, kami takmau dok bersyarah panjang bejela ttg adab berjiran ni, sebab setahu kami makcik ni pandai sangat becakap, pot pet pot pet ja slalu, semua benda dia tau, semua benda dia lagi baik, semua benda dia hebat, itu ini org lain taktau apa, dia ja tau,  sat lagi kalau kami bersyarah pasai adab, dia pulak la yang lebih tau kan, kami ni blajaq pon tak abiiih lagi, tak pandai ponnnn....huh

kenapa kami ni marah sangat??
oke, mai kami cerita, secara ringkas, oke, ringkas je,

ada org mai rumah kami, makan tebu, then MAKCIK tu marah kt org yg mai umah kami tu *sambil berdiri didepan pintu dapoq umah dia

WTFFFFFFFFF

bayangkan lah perasaan kami waktu tu!
kami ni dah la jarang ada kt rumah, sbb sejak matrik, kami slalu duk asrama, dah jarang sangat2 bercampuq2 dengan jiran2, sampaikan jiran kami mengandong pon kami baru tau last month dan dah selamat beranak seminggu pon kami baru tau smalam, *punya la tak becampoq -____-'
tiba2 harini kami dikejutkan dengan perangai HUDUH makcik tu, ()$&&*^&%%#^%&^&&*(<>?[

apa masalah dia hah! period ka? rasa mcm dah menopos!
*oke, baik kami hentikan sekarang, nnt melarut pulak benda ni,

kalau KAU terbaca, BAGUS! harap kau insaf, kita ni jiran, tak kemana pon, kalau kau tak suka, sila PINDAH oke! p la cari rumah yg kawasan kejiranan nya orang bodoh, supaya boleh kau tunjukkan kepandaiian kau kat depa dan tak rasa malu bila kau malukan depa *tp kau nk baca ka?? mcm takkkkkkkkkk

kalau jiran lain yg terbaca, ingat2 la, org yg mcm tu kalau tak diselamatkan dengan cepat, habis semua org akan dipecahbelahkan, tlg la nasihat

kalau anak KAU yang terbaca, maaf, mak kau yang bermasalah, tlg la tegur dan nasihat kalau kau sayang dengan mak kau

kalau org yang mai rumah kami yg terbaca, sorry lah ye, maybe korang tak pernah alami benda ni before ni, kami pon tak pernah jugak, sebab kami rasa jiran kami time kami kecik2 dulu semuanya baik2 belaka, tiba2  ja berubah jd mcm ni, dengki apa ntah.


PS: KAMI SUSAH NK MARAH, APATAH LG NAK BENCI ORG, TP SEKALI DIA DAH CARI PASAL DGN FAMILY KAMI, MMG SILAP LA DIA

1 0 org berkata kata:

Da Niel said...

pe ke he dia marah gitu??? streessss

ALL RIGHTS RESERVED. COPYRIGHT © 2009-2016 BY NURHAZWANI PHOTOGRAPHY. Powered by Blogger.

Popular Posts

Followers