Rumah Aman

Friday, October 14, 2011 | |

hey nak tahu tak?
melalui Nuffnang pon boleh menderma tau!
*ape!! dah tau!!!??
oke kami baru tau, hihihi..

kami bukak Nuffnang tgah ari td, ada info tentang Truly Loving Company (TLC) dan Rumah Aman ni, kali ni Nuffnang, ChurpChurp dan Milkadeal akan berusaha untuk mengumpulkan RM20,000 untuk diberikan kepada Rumah Aman.


apa Rumah Aman ni?
Rumah Aman adalah sebuah tempat kebajikan yang menempatkan anak anak yatim dan anak anak miskin di Shah Alam. Rumah itu telah beroperasi sejak tahun 2005 lagi, sekarang rumah tu perlu dibaikpulih dan direnovate supaya dapat menampung lebih ramai orang, so diorang perlukan bantuan dari segi kewangan... info lebih lanjut disini.

sebagai blogger, kita juga boleh membantu tau! kita boleh menderma melalui Nuffnag, bukak akaun Nuffnang, akan ada link untuk memberikan derma, kredit akan ditolak dari akaun nuffnang korang. 


kalau agak agak sayang nk tolak duit nuffnang tu, boleh juga derma melalui akaun Maybank2U, kalau takda Maybank, melalui ChurpChurp pon boleh... =)


Kami dah jalankan tugas kami, 
anda bila lagi?
=)

2 0 org berkata kata:

Cik tikah said...

nice :)

kopiahkait said...

jom kita tengok kopiahkait pulak... product baru crochet brooch..chantek

ALL RIGHTS RESERVED. COPYRIGHT © 2009-2016 BY NURHAZWANI PHOTOGRAPHY. Powered by Blogger.

Popular Posts

Followers