Segmen makan puji by yui92

Friday, November 4, 2011 | |

sapa lapaq sila jangan makan puji, tak kenyang okey =)


ya, kami nk join sangat segmen yui92 ni, 

sapa yui92?
dia adalah seorang blogger yang tak putus2 menasihati pembacanya tentang aurat, ini adalah sangat bagus, kadang kadang dia cerita tentang kehidupan di gaya penulisan yang sangat menarik pembaca,kisah kehidupan di negara orang, dan mcm mcm lagi, honestly kami tak minat baca tulisan panjang panjang  *walaupon kadang kadang kami pon tulis panjang bejela jugak! =D

sebabnya dekat skolah dulu pon dah baca banyak banyak, masuk matrik pon sama, masuk universiti pon membaca jugak, buat master skarang lagi la banyak baca, journal yang panjang bejela itu, so kami baca blog untuk fun, untuk masa lapang, kami takmau la pening pala nk membaca lagi bagai, tambah2 blog orang yang suka sangat kutuk2 dan marah2 orang lain, huh! strrrrrreeesss! * panjangkan bunyi 'strrrr' tu okey, baru stail 
kami lebih suka tengok gambaq jew ^_^

tapi bila baca blog yui92 ni, walaupon panjang, kami tetap baca sampai habis, taktau lah kenapa, maybe sbb GAYA itu ada =)

sebagai tanda penghargaan, kami nk join segmen yang dibuat beliau:


syaratnya kena letak satu entry dari kami untuk dipuji oleh yui92, hurmmm....masalahnya disini sangat BESAQ, kami tak rasa entry kami boleh dipuji, sedih T_T


setelah berhempas pulas memerah otak memikirkan entry apakah, akhirnya dapat lah satu entry... iaitu entry:



kenapa kami pilih entry ni?
sebab kami rasa entry ni sangat kretif sehinggakan kami rasa nk suruh yui92 buat satu, hah! =D

tapikan, kami tak harap pon untuk pujian, sebab mana boleh puji banyak2, tak baik, nanti riak pulak, hee =)


jon join sama nak tak?
kami nk suruh housemate kami join jugak, heee~

0 0 org berkata kata:

ALL RIGHTS RESERVED. COPYRIGHT © 2009-2016 BY NURHAZWANI PHOTOGRAPHY. Powered by Blogger.

Popular Posts

Followers