water drop experiment | teaser

Monday, November 28, 2011 | |


tak larat lagi nak tengok gambaq experiment water drop yang belambak tu, maka amik la teaser dulu..
nnt kami dah pilih yang mana agak2 jadi, kami post na =)

10 0 org berkata kata:

yui92 said...

snap sendiri ka ni? huuii macam wallpaper windows plak =p

Wani said...

@yui92
snap seniri la, penat taktau nk habaq, punya la banyak, tapi yg jadinya beberapa keping ja =(

yui92 said...

cantik dah la tera tuh...air apa ni? bandung? ehehe

Wani said...

makasih =)
ayaq paip ja..hehe.. camna boleh jadi pink tu nnt kami akan bg tau dlm next entry na ^_^

Asraff Jamaludin said...

Saya pun ada cuba buat gmbq water drop ni. Mmg susah, dalam berpuluh snap, 2-3 keping ja yang jadi.
http://www.flickr.com/photos/asraffjamaludin/6119547343/in/photostream

Wani said...

@Asraff Jamaludin
wow cantik!
tangkap gmbaq ni perlukan kesabaran, hehehe

nik zubaidi said...

wahh..hebat2.. *clap2* :D

Wani said...

@nik zubaidi
makasih nik, nik jugak hebat! =)

nik zubaidi said...

x hebat aa..lama x 'menembak' -__-

Wani said...

@nik zubaidi
menembak jum! =D

ALL RIGHTS RESERVED. COPYRIGHT © 2009-2016 BY NURHAZWANI PHOTOGRAPHY. Powered by Blogger.

Popular Posts

Followers