Water Drop

Wednesday, November 30, 2011 | |

out of 180 trial,



















ini setting yang sangat simple =)



conclusion:

kalau air yang dititik tu dekat je dengan permukaan air, dia akan menghasilkan corak water drop seperti gambar nombor dua dan serupa atau seakan2 dengannya.

kalau air yang dititik tu jauh dari permukaan air, corak yang aka dihasilkan adalah seperti gambar nombor satu dan serupa atau seakan akan dengannya.



sekian terima kasih..

c&c are most welcome =)



8 0 org berkata kata:

whose said...

semat giler...kalaulah saya dslr...ngah kmpul duit nak beli..hehe

Wani said...

@whose
makasih.. =)
nnt dah beli trai la buat ye =)

Izan Ishak said...

cantiknyaaaaa...

miss nadeeya said...

ada air tgn kami ..teeheeee

Cik Rara said...

nice lah ! pandainye u..hehe

Asraff Jamaludin said...

mmg perlukan kesabaran nak amik gmbr water drop ni.

Teritorial Seorang Penyamun said...

nice

http://7penyamunbukit7.blogspot.com/

husnul.laili said...

sangatsangat cantikkk. :D

ALL RIGHTS RESERVED. COPYRIGHT © 2009-2016 BY NURHAZWANI PHOTOGRAPHY. Powered by Blogger.

Popular Posts

Followers