Nuffnang yang nervous

Friday, December 2, 2011 | |

Kami start blogging dari tahun 2009, mula mula dulu ikot ja apa blogger lain buat, orang masuk itu, kami masuk, orang masuk ini, kami pon masuk, orang bubuh Nuffnang, kami pon bubuh Nuffnang, tapi taktau pon apa fungsi dia. *kesian.

hari demi hari, bulan berganti bulan, kami mula belajar sikit sikit dalam dunia blog, tapi masih tidak hiraukan langsung Nuffnang, kami ada baca tentang orang berjaya buat duit hanya dengan berblog, kami pon ada blog, tapi kami tak yakin yang kami boleh dapat income dari blog, sampaikan akaun Nuffnang pon dah lupa password! *kesian lagi

Tiba tiba satu hari kami teringin nak tengok apa dah jadi dekat akaun kami, kami pon bukak, dan....suprise! ada duit didalamnya! walaupon hanya beberapa puloh sen! tapi kalau lama lagi for sure akan bertambah jadi banyak!*excited

tapi seperti yang dikatakan, kami tak yakin sangat untuk menjana pendapatan melalui blog, maka kami pon biar je dia masuk sendiri, kami tak promote giler giler pon macam blogger tegar yang lain, sebab tujuan kami buat blog hanya untuk syer apa yang kami rasa boleh syer =) *senyum lama lama

dan harini, selepas 3 tahun berblog secara bermalas malasan, akaun Nuffnang kami dengan malasnya telah mengumpul RM49.90 didalamnya. hahahahahhaha*gelak cover malu

tengok nilai tu,tertunggu tunggu bila dia nk cukupkan RM50.00, rasa nerbes tak hingat, macam tunggu jawapan untuk terima lamaran! eh! heeee =D



RM0.10 je lagi =)




oke tu ja nak bagi tau, terima kasih Nuffnang.

sekian terima kasih,


yang benar,
wani  =D



8 0 org berkata kata:

miss nadeeya said...

menci menci menci!!!!~ kai bru 25 sen .. wuwuwuwuw

husnul.laili said...

wahhhh ! seronokkk nyaaa ! HAHAHA.

#ehem ehem. cukup rm50 tuh sharingg sharingg lah yang manaa sudii. muahahahaa.

Wani said...

@miss nadeeya
hahahha...lek la, sikit2 lama2 jadi bukit =)

Wani said...

@husnul.laili
hahahha...sonok2

*ehem2 sakit tekak pulak, hahahah

putra87­™ said...

haha.. kita br 13.30 je.. hoho... skit je...

Asraff Jamaludin said...

nnti saya klik kat iklan byk2. dah dapat duit nnti boleh la blanja saya :-)

Wani said...

@putra87­™
lama lama banyak la tuh! =D

Wani said...

@Asraff Jamaludin
hahahha...makaish! kelik jgan tak kelik! =D

ALL RIGHTS RESERVED. COPYRIGHT © 2009-2016 BY NURHAZWANI PHOTOGRAPHY. Powered by Blogger.

Popular Posts

Followers