hari pertama cuti sem

Saturday, January 29, 2011 | |

29 january 2011, ari pertama cuti pertengahan semester(untuk semester terakhir, uhuhu)
mcm slalu, kalau cuti,aktiviti yang akan kami jalankan adalah:
tangkap gmba sekeliling rumah, hahaha

ni ada satu gmba, kami suka bunga kecik nih, ntah apa nama dia


semalam jugak, sepupu kami ada buat kenuri, so lepas zohor p la mkn kat rumah dia, kat situ ada la jumpa sepupu sepapat yang tak penah jumpa, atau penah jumpa, tapi tak perasan, maklumla sedara banyak sangat, hehhee...

kami ada jugak berkenalan dgn sepupu yang baru nk kenal, hahah...dia photographer, dia ajak p tangkap gmbaq org kawen, hah, peluang utuk belajar nih, apalagi, kami pon join la... =D

selingan, ahahha


the pengantin

rupanya, pengantin nih junior kami kat skolah.. tak tahu la depa perasan kami ke tak, huhuhu.. dah kawen depa no.. tahniah..


hah, lepas kenuri tuh, kami p jalan jalan tangkap gmbaq, skang musim orang amik padi, so kami pon amik peluang ni utuk tangkap gmbaq padi padi yang sedang menguning tuh, hehehe...


ini bukan padi yea adik adik




tengok burung atas wayar tuh ^^









and selingan, model of the day:

my abah, ahhaha... ^^


ps-nak buat apa pulak eh utuk hari kedua nih? hurm....*mari berfikir*

mari pusing USM!!

Sunday, January 23, 2011 | |

haa...asyik2 jalan kuar USM jeh, skang, mari kita pusing dalam USM pulak...jom ^^







hihi...sikit2 dah le.. ^^

visual dream - SNSD

Saturday, January 22, 2011 | |


pam, pam pam pam pam <--bunyik ala2 iklan intel,
ahahhaha...cute ^^

sesi berformal

Friday, January 21, 2011 | |

uhuk, lama giler tak hupdate, bermula pada ari yang tak sihat, terus takdak mood nak hapdate, ni pon gagah la jugak upload gambaq2 untu update, gambaq ni bertarikh 12 january sbenanya..dah lebih seminggu..tgok, betapa lamanya, haish...













ada gmbaq terang, ada gmbaq gelap, pencahayaan x betul..*owh, stop bangauing lah hazwani, uhukuhuk*


ni ain yang tangkap, suke!! ^__^

sebelas january duaribusebelas

Tuesday, January 11, 2011 | |


eh, perasan tak harini 11/01/11?? =D

the morning glory..

Monday, January 10, 2011 | |

quick post before meeting.

glory glory the morning, morning morning the glory, the morning glory glory, good morning the glory, glow in the dark. =.='

dah dah, meeting jum!!


Facebook will be end!!???

Sunday, January 9, 2011 | |

woha!! bia betik!??


nah amik nih:


Mark Zuckerberg announced that Facebook will be shut down in March. Managing the site has become too stressful.

“Facebook has gotten out of control,” said Zuckerberg in a press conference outside his Palo Alto office, “and the stress of managing this company has ruined my life. I need to put an end to all the madness.”

Zuckerberg went on to explain that starting March 15th, users will no longer be able to access their Facebook accounts.

After March 15th the whole website shuts down,” said Avrat Humarthi, Vice President of Technical Affairs at Facebook. “So if you ever want to see your pictures again, I recommend you take them off the internet. You won’t be able to get them back once Facebook goes out of business.”

Zuckerberg said that the decision to shut down Facebook was difficult, but that he does not think people will be upset.

“I personally don’t think it’s a big deal,” he said in a private phone interview. “And to be honest, I think it’s for the better. Without Facebook, people will have to go outside and make real friends. That’s always a good thing.”

Some Facebook users were furious upon hearing the shocking news.



kalau difikirkan balik..ada pro and contra nya jugak facebook nak tutup nih..kepada orang orang yang obses giler dengan facebook, so ini adalah yang terbaik buat diorang, takdak la sikit sikit facebook, cakap facebook, makan facebook, nak tido facebook, hey, hidop ni ada mcm mcm lagi la untuk dihayati dan dinikmati, bukan facebook jeh tau...

and mesti orang orang yang giler main game kat facebook kecewa giler, mana taknye, level dah beribu ribu, dah master dlm game tuh, tiba tiba hilang dalam sekelip mata, penat lelah mengumpul wang *dalam game jeh..* habis begitu saja..

kepada orang orang yang buat bisness melalui facebook, mesti diorang penin pala nak bisness kot mana pulak pasni, sian diorang, tapi takpa...buat la blog satu, bisness melalui blog pon laku tau...hehehhe...

kepada orang orang yang menggunakan facebook sebagai tempat untuk cari kawan kawan lama, sila la cari cepat cepat sebelum facebook ditutup, uhuhu...

hurm, kami ada terfikir seketika, ritu heboh satu universe kata tuan punya facebook nih buat duit juta juta, million millon dengan facebook nih, ada kampeni besaq lagi chantek untuk uruskan menda nih, pastu skang tetiba nak tutup, logik kah??? alasan semata mata sebab 'stress menguruskan kampeni tuh'. pastu kalau tutup, pekerja pekerja dia suma nak lempaq mana? diorang takdak income la, syer holder suma setuju ka?? bole diterima ka?? kalau lah dah stress sgat, amik jela cuti...tak pon jual jeh saham suma...ahahaha... renung renungkan, dan selamat beramal... ahaks!


Good Day Everybody

Saturday, January 8, 2011 | |

Good day - IU ^_^



ps-slamat berkorea!! ^__^

empat januari dua ribu sebelas

Tuesday, January 4, 2011 | |



tak tau nak tulis apa... -_-zzZZ


Pertandingan Template Tercantik by Gayahspears

| |

weehoo~~

pakabar suma?? hihi...
rini nak post pasai satu contest yang di hostkan oleh cik gayah dan di tag oleh empayar bintang tiga ^__^

banner contest template Domain Giveaway ♥ Pertandingan template tercantik...


~> Syarat2 :-

1. Wajib menjadi pengikut gayahspears(dot)com
2. Copy banner beserta isi entry ni dalam blog korang dan jangan lupa buat sidebar.
3. Tajuk entry korang mestilah Pertandingan Template Tercantik by Gayahspears
4. Tag kepada 3 kenalan blogger
5. Copy dan paste link entri korang kat entri ni ya…
6. Kontest tamat pada 26 Januari 2011


okeh, then nak tag 3 member:

-Suna Husna

-iPai

-Dark light


-done-

^__^

tiga januari dua ribu sebelas

Monday, January 3, 2011 | |



it's raining...lets take a break
-_- zzZZ


Edit Photo Battle

Sunday, January 2, 2011 | |

owwkeh, ini adalah contez yang dihostkan oleh encik amirul dan di tag oleh cik da, ^__^

nak tahu segala rules, sila ringankan jari jemari anta untuk mengklick ke link dibawah ini :








asalnye ini:


menjadi ini:


ahaks!! *gaye mcm nak gelak tapi ngada ngada tak mau gelak*

itu gamba kucin kami, nama dia bobi, gamba yang diedit tuh ala ala bobi sebagai seorang superhero lah konon, uhuk uhuk

nih nak taq kawan kawan nih, hampa suma join lah no...hehehe...


slamat berjaya! ^__^

ps-sila guling dan gelak, rasa lawak la gamba tuh -_-''

owh terharu...^_^,

Saturday, January 1, 2011 | |

entry pertama di tahun baru =D


tadi saja tengok tengok stats kat belog lagi satu, lama giler tak update blog lagi satu tuh


pageviews today : 0
pageviews yesterday : 0
pageviews last month : 37

aik, agak pelik, nape boleh ada orang view blog tuh?? kami x update dan tak sebarkn link ke sesape pon..mushkil mushkil...

pastu bukak traffic source, owh banyak dtg dari http://rafinamimi.blogspot.com/, kami pon pelik dan tertanya tanya, kenapa banyak datang dari situ, upah penyiasat persendirian siasat, rupa rupanya akak tu ada buat satu entry khas untuk ucapkan tima kasih kat kami, uhuhu.... terharu... sory yea kak, wani tak perasan... and entry tu bertarikh 5 disember, sory sory...nnt wani bukak mata luas luas supaya perasan lebih yea..huhu..

ini la entry nye...

tima kasih.. ^_^

ALL RIGHTS RESERVED. COPYRIGHT © 2009-2016 BY NURHAZWANI PHOTOGRAPHY. Powered by Blogger.

Popular Posts

Followers

Blog Archive