Jadual waktu imsak dan berbuka puasa from bom321

Sunday, July 31, 2011 | |

esok semua orang akan mula berpuasa,
maka kami nk ucapkan selamat berpuasa kepada semua umat islam 

ini ada jadual imsak dan berbuka, amik dari BOM321
jadual ni sebagai peringatan pada kami dan org2 di penang ja, heee =)

kalau nk untuk negeri negeri laen, sila pergi ke laman web bom tu, dia ada sediakan disana

ps: semalam ramai yg wish selamat berpuasa, mati2 ingatkan dah puasa harini, rupa2nya anak bulan pon belum tengok, -____-''

MSc Chemical engineering (USM)

Saturday, July 30, 2011 | |



ya, tiada apa yang nk diberitahu =)

ps: mari mula belajar! 

Hadiah Istimewa

Sunday, July 24, 2011 | |

Hadiah istimewa untuk orang gila gambar yang mencari gambar sunset adalah apabila dia dapat melihat matahari bulat sebijik dah dihiasi langit yang menguning tanpa awan melindunginya. tapi hadiah tu akan jadi sesuatu yang amat menyakitkan hati apabila dia tengah tersangkut dalam kesesakan jalan raya time tu *dem! -___-''   dia sangat sangat berharap bahawa dia sedang berada di tepi pantai atau di satu kawasan yang amat lapang untuk dia menangkap gambar itu =(  tapi Alhamdulillah sebab still dapat tengok matahari ^___^





sunset collection here

Pic of da day #38

Saturday, July 23, 2011 | |




more pic of the day here!

mana shoutbox?

Friday, July 22, 2011 | |

slalu orang tanya benda ni bila masuk blog kami, 

mana shoutbox?
tak jumpa shoutbox
awa takda shoutbox eh?

bila kami bagi tau, depa cakap tak sangka langsung itu shoutbox, hahahha...

ada kawan kami cakap yang dia ingatkan kami saja ja bubuh kucing tu sebab kami suka kucing, hahaha.. macam macam.. =)

oke2...ni ha meh nak tunjuk:




haha, dah jumpa? oke, selamat menjerit jerit di situ ye =)

Nak Popular tak?

Thursday, July 21, 2011 | |

okeh, ini bukan popular yang kedai buku terkemuka tu, ini popular yang mcm yuna tu (kenapa yuna) sebab cara mempopularkan diri ini lebih kurang mcm yuna popular, hihi..

sapa sapa yang suka menyanyi dan buat vidiyo pastu upload kat u tube tu, boleh la cuba cara ni pulak!


ni eklan dia


pastu cara nk join dia senang sangat:


korang hanya perlu anta dan ini form mcm kt bawah ni ja:


oke, nk join?

boleh join sini oke
^_^

Wordless Wednesday #5

Wednesday, July 20, 2011 | |




my #WW collection here

Fireworks | Bunga api | Bon Odori Penang 2011 | Part 3

Tuesday, July 19, 2011 | |



kalini part fireworks pulak =)

AMARAN 
gambaq ni tak cantik, kami bagi tau siap siap sebab kami seniri kurang berpuas hati dengn gambaq2 ni. 

KENAPA?
sebab position kami ambik gambaq ni tak strategik!

TAK STRATEGIK?
sebab ada lampu jalan kt situ, lampu tu mengganggu gambaq2 kami, sedih...sapa nk buat event ada fireworks sila bg tau kami, nk tangkap gambaq laen =(

















































habis dah fireworks...
dengan ini, tamatlah sesi Bon Odori Penang 2011 dari kami..
tunggu event tahun depan pulak ye


ps: rasa mcm nk pakai kimono taun depan! heee =D

Bon Odori Penang 2011 | Part 2

Monday, July 18, 2011 | |

Previous post related to bon odori:



















Next post: FIREWORKS!! =D

ALL RIGHTS RESERVED. COPYRIGHT © 2009-2016 BY NURHAZWANI PHOTOGRAPHY. Powered by Blogger.

Popular Posts

Followers

Blog Archive