Gambar Konvokasyen

Friday, September 30, 2011 | |

Demam konvo belum berakhir, 
kami tau banyak dah post kami tentang konvo ni,
maka kami janji ini adalah yang last, 
*padahal dlm hati ada banyak lg nk post* hahhaha...



ini gambar2 di hari kejadian
24 sept 2011

adik, mama, kami n abah
*tak cukup lg sorang ni, abang




oke awan tu tipu je -_____-''











kredit to my brother and my mama yang telah menangkap gambar2 ni =)


next, gambar2 yang ditangkap rabu lepas oleh photographer naim jain bersama kawan2 satu skul, baik sungguh phographer tu, hehe =D








oke, stakat itu saja...

jika berminat nk baca ttg open house raya rumah kami yang kami pernah ceritakan di sini,
boleh la baca di blog house mate kami! ^__^


ps: BE masuk lagi la! HAHAHAHHAHAHHA  *gelak syok!

Makan Aidlfitri | Konvo Photoshoot

Thursday, September 29, 2011 | |

Semalam tak sempat nk post #WW,
ini semua sebab seharian kami beraktiviti,
aktiviti awal pagi bermula dengan masak masak untuk rumah terbuka,
dari awal masuk rumah lagi dah plan nk buat makan2, tapi sampai ke akhir syawal, baru la rancangan berjaya... *seb bek syawal lagi, hihi

gambar akan diupload kemudian ya =)

lepas makan2 tengah ari, kemas2 rumah sikit, then bergerak ke USM induk pulak, sesi photoshoot dengan senior yang baru dpt master dan kawan2 rumah yang semuanya baru lepas berkonvo hari sabtu lepas.
*selagi tak anta jubah tu, slagi tu la dok posing2 tangkap gambaq tak habih!

nnt kami akan uploadkan gmba2 yg ada okeyh

credit to Naim Jain

oke, itu ja nk cerita kalini,

Sekian, terima kasih

Pic of da day #40

Sunday, September 25, 2011 | |


bokeh?

How to remove Malware

| |

okay, tak sampai seminit kami post tentang Malware, kami dah dpt atasinya, HAHAHAHA *gelak bangga

cenggini, kami bukak blog kami, n jumpa benda ni!


gelabah takleh kata, awat cenggini!
kami pon cek blog yg dikatakan tu, sama jugak, dia kata blog tu ada malware, kami tak pernah kena benda malware2 ni, so kami pon bertanya pada abg wiki, dah tau la sikit2 ttg menatang malware ni...

kami dah cuba baiki guna method yg diberi, melalui webmaster tool, tapi kami tak berapa paham cara nk buat dia, pening...

pastu kami berfikir, blog kami boleh connect dengan blog dia kalau ada link,so kami pon delete link blog dia dari bloglist, and tadaaaa.... dah bole bukak, yay!!

to tuan blog faridismphotography, blog awak ada malware, so kami terpaksa remove dari bloglist, nanti blog  awak dah sihat kami bubuh balik ya =)




MaLwaRe!?

| |

kami takleh bukak blog kami!!
dia keluar menda ni



kenapa kenapa kenapa!!

kami dah buat apa dia suruh, tp takleh... =(

ada org terer tak? nk buat cmna ni....sob sob sob..

USM konvokasyen ke 44

Saturday, September 24, 2011 | |


B. Eng. (Hons) (Chem. Eng.)
^____^

New born

Wednesday, September 21, 2011 | |

rumah kami ada baby baru!

baca tak entry kami yang ni?
Tam dah beranak dua minggu lepas, kembar 4
minggu lepas Intan pulak beranak, kembar 4 lagi!

meriannya rumah kami nnt!
tak saba nk balik tengok ^____^



nk balik tangkap gmba baby!
^___________^

Wordless Wednesday #7

| |


(^_____^)

Buffered Earning!?

Tuesday, September 20, 2011 | |

ya betul! kami dapat BE!

kami pon peliks bin ajaib, cana la boleh dapat ni?

antara sebab sebab kepelikan: 
1. kami dah dekat 3 minggu tak update blog langsong!
2. sebab tak update, visitor blog kami seratus lebey je seminggu
3. kami tak blogwalking
4. kami takde komen memana
5. kami tak bukak ping blog mana2 pon dalam masa 3 minggu itu
6. kami mmg ignore terus blog kami (konon buzy)
7. kami bukak blog kami sebab nk dengaq radio online ja

tetiba ptg ni teringat nk bukak nuffnang,
tengok tengok! jeng jeng jeng.....




sila tengok betul2 okeyh,
itu namanya BE yang tengah running *sedih tak last BE bulan julai nuh* hahah

kami pon kompius, takda lah plak kami amalkan segala amalan yang diura urakan bila buat tu dapat BE lah bagai, tapi dapat jugak,
HAHAHAHAHAHA *gelak bangga jap*

oke2, dah sikit2,

motif?

saja nk bg tau yg itu semua nasib je... =)



akhir kata, maybe sehari dua ni buzy lagi, lepas tu baru kami tak buzy sangat dah, nnt kami udate kay, ada baaaaaaanyyyyyaaakkkkk sangat gambaq, heeee =D

PETKNODE? KEJAM NYA!!

Monday, September 5, 2011 | |

kami terbaca satu entry dr blog serius, entry tentang PETKNODE, dari apa yang diceritakan dan diperlihatkan disitu, SERIUS KEJAM! ada jugak orang2 yang mcm ni, dan dari apa yang kami baca di laman facebook kucing terbiar, owner petknode tu tak dikenakan tindakan pon, betul ka??

owner kucing tu sanggup bayar untuk memastikan kucing dia dijaga sepanjang peninggalan dia, tengok2 macam tu jadi, siap ada yang mati lagi, sure sedih yang amat tuan kucing tu, kucing mati depan mata sbb sakit pon sedih tak hengat, ni pulak mati sbb terseksa, lagi la tak boleh tahan, kesian kesian kesian *geleng pala..


teringat pulak kucing2 kami...














dalam banyak2 gambaq kucin ni, hanya 4 ekoq ja yang tinggai skang, yang laen semua dah mati... =(




ps: dalam 4 ekoq yang tinggal skang, 3 ekoq tengah mengandong! jenoh la dapat baby baru pasni..haha!

ALL RIGHTS RESERVED. COPYRIGHT © 2009-2016 BY NURHAZWANI PHOTOGRAPHY. Powered by Blogger.

Popular Posts

Followers