pelaburan terlabur dan tertabur

Thursday, January 19, 2012 | |

apa beza ketiga tiga perkataan diatas?
*pop kuis, sila search =D

kami takmau cerita ttg benda tu pon, kami nk bg tau yg kami dah BERJAYA beli accessories yg diperlukan bg mister nick kami, (sapa mister nick? sila baca diSINI) kesian mister nick aka nikun kami, dah umoq satu tahun lima bulan, tapi tak pernah dilayan dengan accessories, bukan setakat accessories, lens cap nya yang hilang diambil bunian pon tak terganti, kesian kesian kesian...

so semperna majlis pernikahan kawan baik kami pada esok hari (20/01/2012), maka kami pon membuat keputusan untuk memeriahkan diri mister nikun, hew hew hew =D

memperkenalkan :




k dah,  tu ja


and hey, nak tahu tak, mama bagi tau semalam ada org shooting filem kat jalan bharu,
what? jalan bharu? mana tu??

meh nk bg tau, jalan bharu adalah satu kampung yang terletak di balik pulau, balik pulau pula terletak di daerah barat daya, pulau pinang, dan pulau pinang pulak adalah salah satu negeri di malaysia,malaysia adalah satu negara di kawasan asia tenggara, kalau taktau asia tenggara kat mana, sila bukak buku teks geografi tingkatan 3 page 24, dia ada cerita ttg asia tenggara =)

dan lupa nk bg tau, rumah kami kat jalan bharu =D

before nih dah ada drama melayu yg belakon kat jalan bharu, drama yg main kat tv3, kami lupa dah tajuk apa, kalau rajin boleh la cari =)


ini buah tangan pencuci mata untuk hari ni ^_^









ps: tentang buku geografi tu, tipu ja, hew hew hew =D



4 0 org berkata kata:

Affan said...

owh guna d3000. family saya pun ada gak kamera tu hehe.
saya punya personal nex3 je, not bad jugak :D

sweet pearl said...

@Affan
nex3! hebat nyaaa... =D

sarzli usm said...

wani keje nk perli orang je...

sweet pearl said...

@sarzli usm
hahaha, ada ka kami perli? tak perasan... =D

ALL RIGHTS RESERVED. COPYRIGHT © 2009-2016 BY NURHAZWANI PHOTOGRAPHY. Powered by Blogger.

Popular Posts

Followers