tahun baru semua baru buat

Tuesday, January 3, 2012 | |

Selamat Tahun Baru untuk semua!!
*belum terlambat kn =)

Tahun baru 2012, tahun ni 1st time kami sambut tahun baru tengok fireworks, tahun2 sebelum ni TAK pernah okay, *betul ke tak pernah, jap nk ingat balik....erm.....betul! tak pernah =)


masa sekolah2 dulu, tahun baru duk rumah tengok cerita best kat tv, bila dah besar sikit, masuk matrik pulak, tahun baru kena study, lepas tu masuk U, tahun baru kena pulun buat asignment, kalini postgrad, tahun baru boleh CUTI, maka tahun baru keluar dengan family tengok bunga api =)

1 january 2012, tahniah diucapkan pada sesiapa yang telah melangsungkan majlis perkahwinan mereka, *ini gambar kawen technician di skul kami* semoga berbahagia hingga ke anak cucu cicit dan seterusnya =)

2 january 2012, 1st time housemate kami mai umah kami *kecuali ecah*, dari 1st year sampai 4th year belajar di kelas yang sama, selalu buat kerja sama2, jalan2 sama2, buat itu sama, buat ini sama, sambung master pon semua sama2, baru skarang depa dpt mai umah kami, tahniah! ^_^

dan 2 january di tahun baru ini jugak 1st time kami main roller skate! mula2 jalan pegang besi, tu pon jatuh merata mcm nangka busuk, pastu belajar imbang badan, jalan slow2, lepas tangan, dan tada!! kami dah boleh skate tampa pegang besi! tp pelan2 jelah, laju sikit je dah mula jatuh, tp tu tak mematahkan semangat kami, jeles wo tengok orang lain main laju tak ingat dunia pastu siap ada yang boleh menari2 bagai, nk jugak main cmtu, hihi


n perasan tak tangan kami pegang sapu tangan tu, ya, kami selsema tahap terok sangat masa main ni, tu pon semangat lagi nk main, kepuasan sebenarnya kalau dapat skate dengan baik =)



okay, tahun baru ni kena la semangat berkobar2 sikit, mari bekerja!!



ps: eh! dah 24 tahun! 





8 0 org berkata kata:

Hikaru Yui said...

selamat tahun baruuu.... huhu kebetulan... aku selesema jugak ni..

sweet pearl said...

@Hikaru Yui
selsema tahun baru namanya, haha..jgn lupa makan ubat na =)

ogies said...

wani..... terharunya, dpat jugak km smpai ke umah ampa.. hik3...

sweet pearl said...

@ogies
haha...tahniah, anda dah berjaya menjejakkan kaki ke balik pulau =)

Fikri said...

Huyoo.. best2. selamat tahun baru.. Haha.

sweet pearl said...

@Fikri
slamat2 ^_^

Asraff Jamaludin said...

Selamat tahun baru...

iPai said...

eh dah 24 ke ? saya baru 19 tahun .. hehehe

tahniah buat abg peja .. tak dapat pg ..

awat dalam gambar tuh mira macam makan banyak .. heheh .. kem salam semua ye

n kami tak pernah pg umah wani pon lagi .. wuuuu ...

ALL RIGHTS RESERVED. COPYRIGHT © 2009-2016 BY NURHAZWANI PHOTOGRAPHY. Powered by Blogger.

Popular Posts

Followers