JOM SSS with bro ijam

Monday, February 6, 2012 | |

what is SSS?
SSS ialah Slow Shutter Speed

Ini 1st time kami join kelas photography,  dianjurkan oleh photographer Noorizam Sabran aka bro ijam, kelas ni tak formal, suka suka dan banyak informasi tentang slow shutter yang kami pelajari, thank you very much bro ijam =)

 ini gambar cikgu ijam yang sedang mengajar
sempoi, peramah dan mesra, tanya ja pape yang taktau, pasti akan dijawapnya =)


 ini hasil anak muridnya aka kami punya lah

ISO 100 
15sec
18mm
F/22
with ND filter




dan ini buah tangan dari kami sebab kami p awal ditempat kejadian
sunrise =)
*oke tak cantik pon =(


terima kasih pada bro ijam, kawan kawan baru dan semua yang terlibat secara tak langsung, parallel atau sesiri, kalau terjumpa, sila lah tegur, kalau ada sumur diladang, tak mandi lagi boleh la tumpang, kalau nk outing, boleh la pelawa, hew hew hew =D

bye ^_^

8 0 org berkata kata:

♥suNa husNa♥ said...

wani...cntknye......nice punya..

sweet pearl said...

@♥suNa husNa♥
terima kasih husna ^_^

A FUN DEE said...

dy mmg sgt sporting giler...syiera amek dy mse tunang aritu n gmbr sgt superb!:)

Syiera Bucuk said...

alamak..tersalah gne akaun...ngeee...abaikan akaun atas ye..ni akaun syiera yg betul...hikss

sweet pearl said...

@Syiera: hahaha, tekejut kami, ingatkan tunang syira yg komen td =D

iPai said...

apsal macam sunset ? hehehe

best2 ...

sweet pearl said...

@ipai
hahahha...kami pon taktau camna nk bg nmpak mcm sunrise, takreti nk beza dah =P

Hans said...

cantik juga pic2 nih
:-)


P/S : Nak Minta Tolong Bantu Hans Menang iPad 2

http://hanspunyablog.blogspot.com/2012/02/pusingan-akhir-contest-gadget-impian.html

ALL RIGHTS RESERVED. COPYRIGHT © 2009-2016 BY NURHAZWANI PHOTOGRAPHY. Powered by Blogger.

Popular Posts

Followers