Tahukah anda? | Cool Blog

Monday, February 27, 2012 | |

Tahukah anda, minuman kegemaran ramai penduduk malaysia masa kini semasa berjalan2 di shopping kompleks tu, Cool Blog tu, berasal dari Singapore, ianya telah di perkenalkan di Singapore pada tahun 2005

kenapa nama dia 'Blog'?
menurut seorang pekerja Cool Blog di Kulim, 'blog' tu adalah bubble2 bulat hitam yang dibubuh dalam kebanyakan minuman disitu, sesetengah orang memanggil 'blog' tu dengan nama 'pearl'.

Berminat nk buat bisnes Cool Blog?
pergi je ke laman web Cool Blog =)

kenapa kami promote nih?
sajjaaa laaaaa....hewhewhew

Bubble ni bukan Blog, mahupon Cool Blog, Sekian...

6 0 org berkata kata:

R4Z0RG4D3 said...

o0o00o..baru tau.
very to the nice picture you got there.

sweet pearl said...

R4Z0RG4D3 : thanks ^_^

Udinz.com said...

tq for the info...saya suka coolblog...tapi tak minat pearl

sweet pearl said...

@Udinz.com: u r wlcm, kami suka cool blog, suka pearl jugak ^_^

Anonymous said...

salam buat semua... di sini saya ingin membetulkan pasal coolblog.. coolblog bukan berasal dari singapore... coolblog adalah local brand yg dilahirkan di JB...first kiosk coolblog luar m'sia adalah di singapore. Coolblog dijamin Halal... certified by JAKIM... by the way thanx support coolblog..

sweet pearl said...

@anon: owh ye ka? saya dapat info dari laman web dia ja, maap lah tersilap, heeee :D

ALL RIGHTS RESERVED. COPYRIGHT © 2009-2016 BY NURHAZWANI PHOTOGRAPHY. Powered by Blogger.

Popular Posts

Followers