Macro with Kit lens

Tuesday, March 27, 2012 | |


Ada banyak photographer tegar pernah bercerita yang kit lens pon boleh guna untuk tangkap gambaq makero, siap bagi tips dan cara lagi. kalau berminat, boleh baca di salah satu blog yg mempunyai sangat banyak tips photography ni : Ejadpotopoyo

selain dari menggunakan cara yang diceritakan dlm blog tu, korang boleh jugak ambik gmbaq makero guna...erm apa kami nk cerita ni?? kami dah lupa la ayat dia camana, tinggai blog berapa minggu dah, KAMI TAKATU NK TULIH DAHHHHH...

okay kami takmau membebel sini,  meh kami tunjukkan beberapa keping gambaq yang kami tangkap guna kit lens nikkor 18-55mm dengan macro mount








serius taktau nk cerita dah, seb bek ada gambaq, ambik la tengok

nk komen pon boleh, sekian..


2 0 org berkata kata:

Independent Beauty Consultant Nazeyra said...

gune macro salu kwar auto build in flashh..hampeh...awak dpt amik gamba mata itu boleh tahan kecrispy-an nyee..ceciteeee sket

sweet pearl said...

Guna macro ni lebih baik if guna manual setting dan manual focus, bila set guna manual, built in flash tu takkan automatic keluar =)

ALL RIGHTS RESERVED. COPYRIGHT © 2009-2016 BY NURHAZWANI PHOTOGRAPHY. Powered by Blogger.

Popular Posts

Followers