Kisah Tikus

Friday, August 17, 2012 | |

Sedang diri ini berehat rehat sambil mengambil angin dan membuang angin di tepi pantai quensbay yang tenang sebab tak ramai orang di petang hari, tangan pon dengan ringannya mencapai kamira di seat sebelah, klik klik klik, beberapa keping gambar telah berjaya diambil.

Tengok jam, 5:45pm, awal lagi nak p amik mama nih, so diri ini pon bergerak dari seat pemandu ke seat penumpang disebelah kiri, matikan enjin, dan buka pintu seluas2nya, dapat jugak rasa angin pantai di bulan posa ni, seb bek rasa angin tak batalkan puasa, hiks.

Tangan masih lagi memegang kamira, sambil mata mencari cari moment yang best untuk di klik.

TIBA TIBA!

tuuudiaaa...tikuihh!!

KLIK!


eh eh, tikuih nak lari p mana!??

KLIK!



laaa! tikuih ni mai dekat pulak!!

KLIK!


ok, itu saja kisah tikuih kali ni,

sekian terima kasih
-__-'

5 0 org berkata kata:

Anonymous said...

haha..sugar glider..so cute..

faizal said...

haha..sugar glider..so cute

iPai said...

tikus tuh nak posing ek ..

jauh ye kamera wani leh tangkap gambar

sweet pearl said...

@faizal: ini tikus lah, haha :D

@iPai: haha, dia mai dekat sbb nk posing...tikuih giler kamira nih :p

FEENA ZAIN said...

nice shot! especially part tikus yg style hendap tu....kiut sgt :)

ALL RIGHTS RESERVED. COPYRIGHT © 2009-2016 BY NURHAZWANI PHOTOGRAPHY. Powered by Blogger.

Popular Posts

Followers