Nikon Club Photography Exhibition 2012

Saturday, September 15, 2012 | |

Alhamdulillah diberi peluang utk menyertai Photography Exhibition anjuran Nikon di Penang tahun ni =)

 The participating photographers


Camna kami boleh sertai exhibition ni?
okay, to those who own Nikon camera, boleh la join NikonClub, then upload la selalu gambaq2 yang ditangkap ke laman web NikonClub tu, nanti kalau ada exhibition, pihak Nikon sendiri yang akan pilih gambar2 dari ahli kelab dan akan dipamerkan =)






Semua gambaq yg terlipih tu memang OSEM dan CANTIK dan MENARIK dan taktau nak habaq dah, kami rasa kerdil sangat, gambaq kami dah la tak seberapa, huhu... x caya? nah tengok




Lepas tengok gambaq2 yg osem tahap tinggi tu,kami rasa semangat sangat nak tangkap gambaq yang best best lepas ni, semoga semangat kami tu kekal lama, haha :D

BYE ^_^


Info terkini: Nikon ada model baru! D600 , wuwuwu... $_$

6 0 org berkata kata:

Dennis said...

Nice event.

AyshahRosli said...

Fuiiyooooh! sila amik Master of Art pule :D

sweet pearl said...

@Dennis: yup :D

@AyshahRosli: perlu amik PhD dulu, haha :D

pinki said...

memang terbaik ar sis, ko dari maen mafia wars, tulis blog sampai la ke tangkap gambar ko power..huhu

sweet pearl said...

@pinki: hahahha...lawak la hang nih, lama dah tinggai mafia wars tu, dah insap...hahaha...makasih ats pujian tu :D

ANISRAHIM said...

Wahh minat photography jugak erk :D

ALL RIGHTS RESERVED. COPYRIGHT © 2009-2016 BY NURHAZWANI PHOTOGRAPHY. Powered by Blogger.

Popular Posts

Followers