Quote: Simple

Sunday, April 29, 2012 | |


Dipinjam dari Albert Einstein
so, lets be simple
=)

Bintang

Thursday, April 26, 2012 | |


Bagai bintang disiang hari.

sekian

Gempa bumi 8.9 skala ritcher di aceh

Wednesday, April 11, 2012 | |

SERIOUSLY!!



11/04/2012, 1st time kami rasa sendiri macam mana gegaran gempa bumi tu, sebelum ni dengaq orang cerita ja, sekarang baru tau, TAKUT sangat!!!

amaran tsunami telah dikeluarkan, sila berhati2 ya




ps: risau sangat dengan family di penang

Chalet Terapung Segantang Garam

Sunday, April 8, 2012 | |

kelik gambar untuk tumbesarn yang sempurna =)


Kepada orang yang kaki pancing, boleh la datang sini, Chalet terapong segantang garam, merbok, kedah. Orang jauh pon boleh datang sebab ada chalet, boleh la bermalam, complete dengan surau dan tandas. harga bilik bermula dari rm40 hingga rm250 semalam. kalau datang tanpa sewa chalet pon boleh, datang pancing2 ikan, tangkap ketam dua tiga ekoq, pastu balik, heee =D . Kat sini nak buat Family Day pon boleh, sebab ada dewan serbaguna! boleh buat aktiviti disitu, siap ada set karaoke lagi tau! =)

ps: gambar panorama tu tak banyak menceritakan ttg chalet, kami nak tunjuk AWAN tu sbenaqnya =D

Water | air

Sunday, April 1, 2012 | |



f/5.6
1/60 sec
ISO-100
55mm
flash




ALL RIGHTS RESERVED. COPYRIGHT © 2009-2016 BY NURHAZWANI PHOTOGRAPHY. Powered by Blogger.

Popular Posts

Followers