Georgetown, Penang

Sunday, April 7, 2013 | |

Ditangkap sekitar outing 10 March 2013,
dah April baru nk upload, 
nampak dak buzy dia camana? ahaks

Tema outing ni Street and Mural kat Penang tu,
tapi kami ni tak reti sangt nk street, maklumlah asyik tangkap gmbaq kucing dalam rumah ja, tak sampai street lagi, so ini jelah hasilnya











nampak sangat tak berseni street -_-


ps: perasan tak takdak gmbaq mural? ahaks, nanti lah Part 2 plak kami upload gmbaq mural tu, insyaAllah :)

7 0 org berkata kata:

Nadiahtul Asyikin Lee said...

gmbar yg awk tgkap sgt cntik :) sma2 blajar ya :) sya pun minat photographer :)

Aniq Bukhary said...

Jumpa plak member photographer kat sini.. hehe

sweet pearl said...

@nadiahtul Asyikin: makasih! ^_^

@Aniq: hai! haha :D

staibaqhang said...

lama tak street kat georgetown

Aida Ismail said...

Cantik laa. Saya suka color2 dalam photo ni. Serius! :D

sweet pearl said...

@staibaqhang: haaa...dah dekat penang tu, street la skali skala :D

@aida ismail: makasih ^_^

♥suNa husNa♥ said...

tomei sgt2...:)

ALL RIGHTS RESERVED. COPYRIGHT © 2009-2016 BY NURHAZWANI PHOTOGRAPHY. Powered by Blogger.

Popular Posts

Followers