Penang Street Art, Georgetown World Heritage Site, Penang

Wednesday, April 10, 2013 | |

As promised HERE, dipersembahkan.... mural mural di Georgetown World Heritage Site...

tadaaaa~












Banyak lagi mural yg lukis2 tu sbenarnya, tapi...dah pudar..dan ada yang dah hilang pon, contohnya macam "Little boy with pet dinosaur" tu, dia bersebelahan ja dengan "Boy on a bike", tapi nmpak sikit2 ja dinosaur dia (ref: gambar no 5)

Untuk sesiapa yang berhajat nk p sana, bawah ni ada map kawasan2 yang ada mural, boleh lah download dan buat rujukan time nak p nanti! :D

Picture ni kami ambik kat facebook, tuan asalnya kami taktau sapa, sorry :|

Bye! ;D


2 0 org berkata kata:

nikillas said...

Dah lama nk buat project ni sebenarnye tapi xde kesempatan lagi..

wonderingbunny said...

Sayangnye byk dh start pudar... yg basikal tu je yg diorg restore sbb vandalisme

ALL RIGHTS RESERVED. COPYRIGHT © 2009-2016 BY NURHAZWANI PHOTOGRAPHY. Powered by Blogger.

Popular Posts

Followers