Sunset (again)

Tuesday, September 10, 2013 | |

Hola,
lama tak update maksudnya lama tak free foya foya tangkap gambar, lama takdak geng ajak tangkap gambar, dan maka jadilah lama tak menembak.


Lokasi: Ban Pecah, Tanjung Piandang, Perak








skang bnyak update stegrem ja, senang, usung ja phone kesana kemari, takyah bawak kamira besaq, takyah nk transfer ke lettop, takyah nk tukar fomat bagai (sbb amik gamba raw, konon rajin nk edit lagi lpas tangkap, tak sedar diri tu malas, huh )

so akhir kata, visit la stegrem kami, kbai *promote*

5 0 org berkata kata:

thomas said...

A nice sunset,belum sampai lagi kat sini.

me suya said...

chantik..rindu nak date kat ban pecah.. Alahai... Nak kena ajak si suami ke Penang ni. Negeri wajib pergi every year. InsyaAllah :)

sweet pearl said...

@thomas- thank you, sila la datang sini, mmg cantik :)

@suya- mai2, boleh ingat kenangan study2 dulu, hehe.. :D

nikillas said...

stegrem!!!

Fikri said...

Very nice.. double thumbsUP :D

ALL RIGHTS RESERVED. COPYRIGHT © 2009-2016 BY NURHAZWANI PHOTOGRAPHY. Powered by Blogger.

Popular Posts

Followers