Time lapse

Wednesday, January 16, 2013 | |

Time laps di Kuala Lumpur, Malaysia by Robert Whithworth






Seriusly kami ternganga mcm ni--> :O  time tengok vidiyo time laps ni

Photo editing

Saturday, January 12, 2013 | |

Sekadar bermain main dengan gambar lama :)


Before
After


Before
After


Before
After
After






Before
After



Baby kucing lagi!

Friday, January 11, 2013 | |

Intro
Tanggal 6 disember 2012, active (nama kucing) selamat melahirkan 3 ekor baby kucing! satu warna hitam putih, satu tiga warna, satu lagi warna gelap gelap. Masa lahir tu, semua sama saiz ja rasanya, tapi bila dah makin besaq ni, saiz depa makin berbeza!
jauh beza!
beza beza!

tengok la ni, baru sebulan ni camni:

selalunya, yg saiz kecik skali tu mesti akan mati, sob sob :'(
*prepare mental utk menerima pemergian kucing*
tapi takpa, sementara masih ada ni, tangkap gambaq dlu, heee :D





 tengok saiz dia, kecik sangat dan keja tidoq ja :(




ok tu ja
babai =)

Sambungan Kisah Cinta

Saturday, January 5, 2013 | |

First of all, selamat tahun baru, dah sebulan tak update blog, dan tak wish pon tahun baru ritu kan :)

Okay, 
kami pernah cerita tentang kisah kawan kami, di dua post:


kalini kami nk buat sambungan dia pulak, yang bertajuk Sambungan Kisah Cinta, heee :D

sambungan nya adalah, 

DEPA DAH DAPAT BABYYYY!!!
YAYYYYYYY~

meet Muhammad Adam bin Syamsul Affendi :)


Ni adam yg konon senyum comel, geram okay tengok dia




Sekian, itu saja :)


-bye-

ALL RIGHTS RESERVED. COPYRIGHT © 2009-2016 BY NURHAZWANI PHOTOGRAPHY. Powered by Blogger.

Popular Posts

Followers