Penang Street Art, Georgetown World Heritage Site, Penang

Wednesday, April 10, 2013 | |

As promised HERE, dipersembahkan.... mural mural di Georgetown World Heritage Site...

tadaaaa~












Banyak lagi mural yg lukis2 tu sbenarnya, tapi...dah pudar..dan ada yang dah hilang pon, contohnya macam "Little boy with pet dinosaur" tu, dia bersebelahan ja dengan "Boy on a bike", tapi nmpak sikit2 ja dinosaur dia (ref: gambar no 5)

Untuk sesiapa yang berhajat nk p sana, bawah ni ada map kawasan2 yang ada mural, boleh lah download dan buat rujukan time nak p nanti! :D

Picture ni kami ambik kat facebook, tuan asalnya kami taktau sapa, sorry :|

Bye! ;D


Georgetown, Penang

Sunday, April 7, 2013 | |

Ditangkap sekitar outing 10 March 2013,
dah April baru nk upload, 
nampak dak buzy dia camana? ahaks

Tema outing ni Street and Mural kat Penang tu,
tapi kami ni tak reti sangt nk street, maklumlah asyik tangkap gmbaq kucing dalam rumah ja, tak sampai street lagi, so ini jelah hasilnya











nampak sangat tak berseni street -_-


ps: perasan tak takdak gmbaq mural? ahaks, nanti lah Part 2 plak kami upload gmbaq mural tu, insyaAllah :)

ALL RIGHTS RESERVED. COPYRIGHT © 2009-2016 BY NURHAZWANI PHOTOGRAPHY. Powered by Blogger.

Popular Posts

Followers